Väntar väntar väntar

Är timvikarie inom omsorgen. Här går det till som så att jag lägger in de tider jag kan arbeta i ett schema på nätet och sen får jag vänta o se… Då å då kommer det ett sms; Kan du arbeta den o den tiden på det stället? Varpå jag svarar JA, och mitt namn. Sen får jag vänta in en bekräftelse på att jag blivit inbokad. Frågan kan ha gått ut till flera.

I morse så kom det ett sådant sms om arbete idag. Svarade JA. Sen kom det ett till om arbete i morgon. Svarade JA. Sen satt jag där… Efter en timme! kom det bekräftelse på att jag var          inbokad. Å då ska jag arbeta idag! Nu kom det ett nytt… om att arbeta även i övermorgon.     Svarade JA. Får se när det kommer en bekräftelse på det… Fattar att de inte är överbemannade så här på trettondagsafton men ändå…

Det finns även ett till spänningsmoment i det hela. Ibland glömmer de att specificera vilket      ställe jag ska arbeta på då två av dem finns inom samma grupp. 😕 Oftast går det att klura ut genom arbetstiden men inte alltid. Då får jag sätta mig o ringa till jobben o kolla. Måste ju      nämligen få tag på nyckeln dit. Ena stället är busenkelt o det andra har jag ännu inte fattat vart nyckeln finns att hämta.

Inte det mest välorganiserade systemet i världshistorien…

Ännu ingen bekräftelse… nu ska jag åka o jobba. Få höra med dem. DE kanske har fått veta om det är jag som ska komma på onsdag. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *