Varje gång jag ropar hej…

Det ska inte vara lätt tydligen. Men det börjar bli löjligt svårt att göra livet Bara Lite lättare.

Förra sommaren tvärdog av olika skäl. Den här bjuder på Corona..

Efter att ha gråtit blod över kraschad dator, försvunna lösenord och allmänt trassel under vintern och våren börjar det sakta styra upp sig. Fick en ny dator av snällaste mamsegull i present, lösenorden börjar redas ut eller återskapas och sakta men säkert sitter jag och uppdaterar butiken även om det inte syns än.

Eftersom att det är omöjligt att hålla avstånd i fysiska butiken kommer den att vara stängd i sommar. Jag kommer att inventera och göra om den till ett lager för att lättare kunna lägga ut allt i webbutiken.

Jag har ett fantastiskt samarbete med Ull och Pianos spinneri uppe i Ihre som garanterat kommer att sätta sina spår framöver. Efter att ha stickat och fått iväg 50 sjalar till en oväntad beställning har jag nu äntligen tillräckligt med sjalar, väskor, halsdukar, mobilfodral m.m. för att börja kunna lägga ut det till försäljning. Jag har även en hel del i bomull, akryl och andra garner som kommer vartefter. Allt från korgar och necessärer till sjalar för stora och små.

Fortsätter naturligtvis att sälja dekorationer för kök och badrum. Utmärkt för de som vill ha naturliga råvaror, oftast ekologiska, i stället för plast och andra miljöbovar.

Har en hel second hand-butik som jag köpte på inrådan av en god vän förra året. Mest kläder och en del prydnader. Ska göra mitt bästa att även få ut dem här i sajberspäjs.

Har gett mig själv en spark i rumpan om att faktiskt ta det lite lugnt på jobbet nu under sommaren. Om alla kollegor bara håller sig på benen så ser det ut som att jag faktiskt kan få hämta andan lite. Det skulle göra mycket för mig och Bara Lite.

Ta hand om dig, tvätta händerna, håll avstånd och skicka lite extra omtanke till de som har det svårt just nu. Allt gott.. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *